FRILANS - LÅNGA UPPDRAG


Just nu letar Lisa som frilansare främst långsiktiga uppdrag, interim och vikariat som brand manager, marketing manager och projektledare. 


Det innebär också extern kompetens för byråer och marknadsavdelningar som behöver extra uppbackning under en längre period. 

FRILANS - KORTA UPPDRAG


Det kommer tillfällen i varumärkes- och marknadsarbete när man känner att man behöver ha in någon utifrån. Ni har ett stort projekt på gång, Ni hinner inte med, Ni har kört fast, Ni behöver någon som reder ut begreppen eller någon som belyser prioriteringar.

Här kan SEPT komma in som ett bollplank och extra kompetens för att underlätta för exempelvis ett mindre bolag, en marknadsavdelning, kreatörer eller andra frilansare. Både i kortsiktiga nedslag eller som stående konsult. 

PROJEKTLEDNING


Att projektleda från början till slut kräver research, en övergripande blick, insikt i projektet och ett problemlösande sinne. SEPT kan projektledning.  De bästa projekten att få projektleda är de kreativa, där det krävs grafiska kunskaper och vana att jobba med kreatörer. T.ex. plåtningar, filminspelningar, framtagning av grafiska material, kampanjer och pitcher. 

PROJEKTLEDNING - EVENT


Har Ni ett pressevent, kundevent eller annat event på gång? SEPT har erfarenhet av det mesta inom Business to consumer-event och kan vad som krävs för att landa en upplevelse som når Er målgrupp på ett proffessionellt sätt.

SEPT samarbetar med andra byråer när det krävs vid större event.

NYA PROJEKT OCH KONCEPT


Vid nya koncept och projekt är det en fördel kunna och ha erfarenhet man jobbar gentemot. Därför riktar sig SEPT främst mot följande branscher:


- Hotell

- Restaurang

- Mat & Dryck 

- Skönhetsprodukter

- Hälsa, träning, livsstil 


Tillsammans med andra duktiga kreatörer i nätverket om grafiska formgivare, inredare och fotografer skapar vi helhet och den eftertraktade röda tråden för att skapa en attraktiv destination eller produkt.  

SEPTS STARKASTE

GET IN TOUCH

Copyright © All Rights Reserved